Hello & Welcome
- Champagne
- Borreldingetjes
Amuse
- Ingrediƫnten
- Biet/frambozenazijn/agar agar. Voorbereiden in koelkast
- Smoothie van avocado, mango (gebruik spuitzak)
- Honingkaviaar

Voorgerecht

Ingrediƫnten
- Conference peer
- Rucola
- Alfalfa
- Gebrande pijnboompitten
- Citroensap
- Balsamico-azijn
Cadeau #1
Soep
- Tomaat/sinaasappel
- Paddestoelensoep
Soep
- Tomaat/sinaasappelsoep
- Paddenstoelensoep
- Zelfgemaakte bladerdeeg reepjes/boompjes/ster met kaas/rozemarijn

Cadeauronde 1
Ieder een
Tussengerecht 1
Venusschelp met parel couscous, granaatappelpitten en munt
- Parel couscous
- Granaatappelpitten
- Munt
- Olijfolie
Coquilles met glasnoodles
- Coquilles
- Sjalotten
- Knofllok
- Glasnoodles
- Lenteui
- Ketjap
#1
Sketch 1
- Bethe, Sophie, Tassilo
- Ella, Sarah
Tussengerecht 2
- Bloemkool
- Burrata
- Gepelde amandelen
- Lavas
- Zwarte knoflook

Cadeauronde 2
Sketch 2
- Improvise Benthe/Ella/Judith/Sarah/Sophie/Tassilo/Theo
Pauzegerecht
- Ginger ale
- Citroenijs
- Rode peper (decoratie)

Hoofdgerecht
Bijgerecht
- Geglaceerde spruitjes
- Stoofpeertjes
- Zelfgemaakte aardappelkroketjes
- Beef Wellington
- Biefstuk van de haas
- Platte peterselie
- Kastanjechampignons
- Parmaham
- Bladerdeeg
- Eigeel

Bijgerechten
- Geglaceerde spruitjes
- Stoofpeertjes
- Zelfgemaakte aardappelkroketjes
Vegetarisch
- TBD
Beef Wellington
- Biefstuk van de haas
- Platte peterselie
- Kastanjechampignons
- Parmaham
- Bladerdeeg
- Eigeel
Cadeauronde 3
Dessert
- IJs
- Chocoladetaartje
Kaas
- Kaas 1
- Kaas 2
- Kaas 3
- Kaas 4
- Kaas 5
Koffie
- Madeleines
- Chocola
- Citroenkoekjes
